Consiliul Judeţean Dâmboviţa va achiziţiona un sistem de plăţi electronice pentru 1,4 mil. euro

Autor: Ştefan Vrabie 01.08.2011

Consiliul Judeţean Dâmboviţa va organiza în această lună o licitaţie pentru a cumpăra un sistem de plată electronic pentru automatizarea serviciilor de impozitare şi taxe locale către contribuabilii judeţului, valoarea contractului fiind estimată la 5,8 milioane de lei (aproximativ 1,4 milioane de euro), potrivit unui anunţ de participare publicat pe site-ul e-licitatie.ro pe data de 30 iulie.

Pe lângă echipamentele şi dotările necesare pentru implementarea proiectului precum pachetele software, sistemele informatice şi servere, instituţia va mai achiziţiona licenţele necesare, aplicaţii, servicii de configurare şi implementare a bazelor de date, migrarea şi integrarea diverselor structuri de date existente, dezvoltarea conţinutului digital iniţial, servicii de analiză şi servicii de realizare şi configurare a reţelei LAN.

Consiliul judeţean va mai organiza şi cursuri de formare profesională pentru acest proiect. Desfăşurarea proiectului va fi pe o perioadă de opt luni de la data atribuirii contractului, finanţarea fiind asigurată din bugetul Consiliului Judeţean Dâmboviţa.