Ce zice seful unui boutique hotel de cinci stele despre autobuzele supraetajate

Autor: Mirabela Tiron 02.08.2011

Antoni Kuhnen, directorul general al hotelului boutique de cinci stele Epoque Hotel, aflat în apropierea grădinei Cişmigiu, susţine că introducerea autobuzelor turistice în Bucureşti reprezintă o realizare importantă, însă că dacă promovarea în străinătate nu va fi mai "dinamică", aceste autobuze riscă să nu circule niciodată pline.

"Am avut ocazia să particip la câteva târguri de turism internaţionale, la care avea şi România stand. Cred însă că atât la aceste târguri, cât şi cu alte ocazii, ar trebui să fim mai dinamici în promovare pentru a atrage turişti. De cele mai multe ori la aceste târguri participanţii în loc să invite persoane la stand pentru a le prezenta oferta stăteau mai mult în afara standului", susţine el. Patru autobuze supraetajate circulă de câteva zile prin centrul Capitalei, pe un traseu turistic ce include Muzeul Satului, Muzeul Antipa, Ateneul Român, Palatul Telefoanelor, Palatul Parlamentului, Patriarhia Română, Hanul lui Manuc, Curtea Veche, Spitalul Colţea, Teatrul Naţional şi ASE. Autobuzele sunt închiriate de RATB de la Primăria Constanţa.

În primele două zile cu aceste autobuze au fost plimbate prin Bucureşti 220 de persoane, conform unui comunicat al regiei.

Antoni Kuhnen menţionează că ar trebui găsită o modalitate ca aceste autobuze să plimbe turişti şi pe timpul iernii.