Orange lansează un pachet de telefonie fixă şi mobilă pentru seniori

Autor: Adrian Seceleanu 04.08.2011

Orange, numărul unu pe piaţa locală telecom, a lansat pentru persoanele în vârstă un pachet care combină servicii de telefonie mobilă şi fixă la preţuri care pornesc de la 9 euro pe lună (TVA inclusă). Pentru ambele servicii clienţii plătesc o singură taxă şi primesc o singură factură. Telefonia fixă este furnizată printr-un aparat asemănător terminalelor clasice care se conectează la reţeaua mobilă a Orange şi căruia îi este atribuit un număr de telefon fix.

"Cu noul abonament Senior 9 clienţii pot suna atât de pe telefonul fix, cât şi de pe mobil, către orice reţea naţională. Aceştia au la dispoziţie 800 de minute către numerele din reţea, 200 de minute către numerele naţionale fixe şi 75 de minute către reţelele mobile naţionale, pentru o taxă lunară de 9 euro/lună (TVA inclusă). Cei care au deja număr de telefon fix în altă reţea îl pot porta în reţeaua Orange şi îl pot folosi în cadrul acestui pachet", potrivit datelor furnizate de oficialii Orange.

Abonamentele includ două telefoane - unul fix şi unul mobil, care au funcţii adaptate persoanelor în vârstă. "Lansarea ofertei Senior în premieră naţională în urmă cu 1 an a fost un succes, în numai 3 luni de la lansare peste 5.000 de clienţi au achiziţionat pachetul", a declarat Victor Wincentowicz, Consumer Marketing Manager-Postpay.