Continental Automotive trimite studenţi la Salonul Auto de la Frankfurt

Autor: Bogdan Alecu 07.08.2011

Continental Automotive, divizia producătoare de componente auto a grupului german, va trimite la Frankfurt pentru a vizita Salonul auto de luna viitoare, 18 studenţi de la universităţile din Timişoara, Sibiu, Iaşi şi Suceava.

Aceştia fie cei mai buni din anul lor de studiu, fie sunt câştigători la diferite competiţii naţionale precum Hard&Soft, RobotiX, Hardware şi Software Engineering sau Continental Mechanical Design. Compania va acoperi toate cheltuielile, dorind astfel să motiveze studenţii să continue obţinerea de performanţe în pregătirea lor profesională.

"Continental s-a implicat în multe proiecte educaţionale începând cu anul 2000. De-a lungul anilor am creat împreună cu universităţile parteneriate pentru programe de master, practică de vară, burse private, renovarea şi dotarea laboratoarelor, sprijin financiar pentru competiţii şi conferinţe, suport pentru actualizarea curiculei şi cursuri speciale. Din 2006 dăm premii celor mai buni studenţi la începutul anului universitar, iar în acest an am decis să aducem lumea automotive mai aproape de cei mai buni studenţi prin vizita la Salonul Auto Internaţional de la Frankfurt", a spus Dr. Christian von Albrichsfeld, director general Continental Automotive Romania SRL şi director pentru cercetare şi dezvoltare în România