Reacţia oficială a Samsung România după interdicţia de a mai vinde tablete în Europa: tabletele deja distribuite se vând fără restricţii

Autor: Ştefan Vrabie 10.08.2011

Tabletele Samsung Galaxy Tab 10.1 deja distribuite vor fi vândute fără restricţii au precizat oficialii companiei Samsung după ce în data de 9 august în urma unui ordin preliminar al Judecatoriei din Dusseldorf distribuţia gadgetului este restricţionată în majoritatea ţărilor din Europa, cu excepţia Olandei.

Sud coreeni anunţă că se vor lupta în instanţă pentru a ridica restricţiile însă până când vor reuşi acest lucru vor respecta decizia instanţei din Germania.

"Samsung va lua măsurile necesare pentru a răspunde acestui ordin preliminar în justiţie în vederea protejării drepturilor de proprietate intelectuală şi a eliminării aceastei restricţii", conform poziţiei transmise pe e-mail de reprezentanţii companiei.

"Vom lua toate măsurile necesare pentru a asigura disponibilitatea în Europa şi în întreaga lume a dispozitivelor Samsung din segmentul comunicaţiilor mobile", au spus oficialii într-un comunicat de presă.

Potrivit oficialilor subsidiarei locale a Samsung, vânzarea produselor care au fost deja distribuite pe piaţa locală nu va suferi nicio restricţie, comercializarea acestora continuând în termenii optimi. "Vânzarea produselor care au fost deja distribuite pe piaţa locală nu va suferi nicio restricţie, iar comercializarea acestora va continua în termeni optimi".