Primăria Braşov cumpără sisteme informatice de 1,4 mil. euro

Autor: Ştefan Vrabie 15.08.2011

Primăria Municipiului Braşov va organiza în această lună o licitaţie pentru a cumpăra echipamente şi aplicaţii informatice, precum şi licenţe, servicii de dezvoltare şi cursuri de formare profesională, valoarea contractului fiind estimată la aproximativ 6,1 milioane de lei (circa 1,4 milioane de euro), potrivit unui anunţ de participare publicat pe site-ul e-licitaţie.ro.

Contractul va conţine implementarea aplicaţiilor informatice pentru geoportal, sisteme de dispecerizare, CRM şi aplicaţii electronice geospaţiale. Call Center-ul şi arhivarea electronică vor face parte din proiectul "Dispecerat Tehnic Integrat la Nivelul Municipiului Braşov - Servicii Electronice Geospaţiale".

Primăria Municipiului Braşov va mai achiziţiona şi servicii de dezvoltare de soft­ware de management al relaţiilor cu clienţii, sisteme informaţionale geografice, servicii de monitorizare şi control, servicii de analiză strategică şi de planificare a sistemelor sau a tehnologiilor informaţiilor şi servicii de arhivare computerizată.

Proiectul va începe pe data de 17 octombrie 2011 şi se va finaliza până la data de 30 noiembrie anul viitor, finanţarea fiind asigurată prin fonduri europene.