Dezvoltatorii mallului de la Electroputere Craiova au extins proiectul la 71.000 mp. Printre noii chiriaşi anunţaţi: Inditex, H&M şi Elvila

Autor: Cristi Moga 06.09.2011

O serie de proiecte de centre comerciale a căror inaugurare este programată pentru toamna acestui an se laudă deja cu grade de ocupare de peste 90%, cum este şi cazul Electroputere Parc, mall dezvoltat în Craiova de un grup belgian, care a decis extinderea proiectului cu 16.000 mp pentru a face loc mai multor retaileri.

Astfel, mallul gândit iniţial pentru o suprafaţă de 55.000 mp va avea într-un final 71.000 de metri pătraţi închiriabili, unul dintre cele mai mari proiecte comerciale din ţară, inaugurarea fiind programată pentru luna noiembrie a acestui an.

Decizia a fost luată după ce dezvoltatorul K&S Developments şi firma de consultanţă DTZ Echinox au reuşit să atragă în cadrul proiectului noi chiriaşi precum Inditex (cu Zara, Bershka, Pull and Bear şi Stradivarius), H&M, LC Waikiki, Douglas sau Elvila (care va avea un magazin de 3.000 mp), ducând gradul de ocupare la 92%.

Aceşti chiriaşi se adaugă unei liste care mai cuprinde C&A, New Yorker, Decathlon, Orsay, Deichmann, Altex sau Domo, în timp ce principalul retailer din proiect va fi hipermarketul Auchan.