Hala Electroputere în care va fi construit un mall de 100 mil. euro arată încă a "uzină" din exterior. Va fi gata mallul până în noiembrie?

Autor: Cristi Moga 07.09.2011

Primul mall din Craiova, construit pe un teren din platforma fabricii de locomotive Electroputere, ar trebui inaugurat în luna noiembrie a acestui an, dar cel puţin din exterior lucrările nu par suficient de avansate pentru ca termenul să fie respectat.

O bună parte din mallul care costă 100 de milioane de euro este realizat într-o fostă hală a fabricii, în care se lucrează în special în interior, antreprenorul general al proiectului fiind firma N.M. Construct din Timişoara.
România va deveni a doua piaţă a mallurilor din regiune până în 2013


Lucrările au început în primăvara acestui an, astfel că deschiderea proiectului în noiembrie ar reprezenta practic un record local pentru construirea şi amenajarea unui mall de asemenea dimensiuni - 71.000 mp.

Proiectul este închiriat 92%, cei mai importanţi retaileri care urmează să deschidă magazine fiind Auchan, Decathlon, Inditex, H&M, C&A, New Yorker, Elvila sau Altex, agentul de închiriere al mallului dezvoltat de firma belgiană K & S Developments fiind DTZ Echinox.