Liviu Tudor are 650 de locuinţe gata în campusul West Gate

Ziarul Financiar 29.09.2011

Omul de afaceri Liviu Tudor, cunoscut în primul rând pentru dezvoltarea parcurilor de afaceri West Gate şi Novo Park din Bucureşti, a finalizat un al doilea bloc de locuinţe destinate închirierii în cadrul proiectului West Gate Studios din Militari.

Blocul format din 275 de garsoniere şi apartamente a dus portofoliul de locuinţe dezvoltate de antreprenor la 650 de unităţi în cadrul proiectului care funcţionează precum un campus privat.

Primul bloc cu 375 de apartamente a fost finalizat în 2008, iar investiţia în cele 650 de locuinţe a fost estimată de dezvoltator la 40 mil. euro, incluzând valoarea terenului şi ţinând cont de faptul că locuinţele sunt mobilate. Pre­ţurile pornesc de la 75 de euro/persoană/lună pentru un loc într-o garsonieră de două persoane cu o suprafaţă de 25 de metri pătraţi şi ajung la 350 de euro pentru cei care aleg să închirieze inte­gral apartamen­tele cu două camere, a căror suprafaţă este de 70 de metri pătraţi plus balcon.

Potrivit informaţiilor furnizate de dezvoltator, în primul bloc nu mai este disponibilă nicio locuinţă, în timp ce în proiectul nou lansat com­pania mai are spre închiriere circa 80 de unităţi.