C&A merge în mallul lui Iulian Dascălu din Timişoara

Autor: Cristina Roşca 11.10.2011

Retailerul de îmbrăcăminte C&A, unul dintre cei mai mari jucători din Europa, va deschide joi la Timişoara, în centrul comercial Iulius Mall cel de-al 13-lea magazin al companiei pe piaţa locală. Unitatea, ce va fi amplasată pe două niveluri, va avea 2.000 de metri pătraţi şi este a doua dintr-o serie de trei ce se vor deschide în centrele comerciale din cadrul Iulius Group. Anterior s-a deschis un magazin C&A în Iulius Mall Suceava, iar în viitorul apropiat urmează să se deschidă un altul în ansamblul Palas din Iaşi.

Retailerul olandez, care în primii doi ani de prezenţă pe piaţă a deschis trei, respectiv patru magazine pe an, îşi accelerează astfel ritmul de extindere şi ascute lupta pe segmentul de modă, în acelaşi ani în care suedezii de la H&M au intrat pe piaţă.

Astfel, potrivit informaţiilor furnizate anterior de reprezentanţii C&A, până la finalul anului urmează a fi deschise alte cinci magazine. Potrivit planurilor anunţate anterior de reprezentanţii C&A, până la sfârşitul anului ar mai putea fi deschise alte cinci magazine, în locaţii precum Iris Titan, Electroputere Craiova sau Maritimo Constanţa.