Vezi aici cât te costă Revelionul 2012 în Malta, Antalya sau Maroc

Autor: Mirabela Tiron 03.11.2011

Cu staţiuni montane din străinătate dar şi destinaţii calde şi chiar exotice încearcă agenţiile de turism prezente la târgul de turism de la Romexpo să atragă clienţi pentru ofertele de au Revelion 2012.

O vacanţă de şase zile în Malta, cu plecare pe 28 decembrie şi întoarcere pe 2 ianuarie, costă de la 385 de euro de persoană, cu zbor şi cazare la hotel de patru stele inclusă. Ca excursii opţionale pot fi alese turul insulei Gozo (60 euro de persoană), turul Valletta, Moasta, Mdina (45 euro), turul Siciliei (140 euro) şi altele. "Avem două zboruri din Bucureşti spre Malta în apropiere de Revelion. Locurile din primul avion au fost deja rezervate", a declarat Mark Neville Farrugia, proprietarul agenţiei Malta Travel.

Preţul pentru Revelion 2012 în Antalya costă de la 555 de euro de persoană.. În preţ intră cinci nopţi de cazare în regim de ultra all inclusive, zbor charter dus-întors, transfer şi asistenţă turistică. Perioada de călătorie este 28 decembrie-2 ianuarie

O vacanţă de 9 zile în Maroc, care include şi trecerea dintre ani, costă de la 689 de euro de persoană.

"Se pleacă pe 27 decembrie iar întoarcerea este pe 4 ianuarie. Preţul include biletele de avion dus-întors, opt nopţi de cazare la hotel de trei stele, asistenţă turistică. Se pot face excursii în Rabat, Fez şi alte zone", a declarat Jaqueline Pavel,reprezentanta agenţiei de turism J'Info Tours, prezentă la târgul de turism.