Răzvan Voican, redactor-şef adjunct al ZF, premiat de Chartered Financial Analyst

Autor: Claudia Medrega 03.11.2011

Răzvan Voican, redactor-şef adjunct Ziarul Financiar, a fost desemnat de CFA România, asociaţia profesională a analiştilor financiari certificaţi internaţional (Chartered Financial Analyst), câştigătorul premiului la categoria contribuţii media din domeniul economic şi financiar.

CFA România a premiat în această seară la ASE cele mai bune lucrări de cercetare şi articole economice şi financiare. Mugur Isărescu, guvernatorul BNR, a fost invitat de onoare la ceremonie.

Au fost premiate cele mai bune lucrări din trei domenii: macroeconomie, finanţe/ investiţii şi contribuţii media din domeniul economic şi financiar. Comitetul de evaluare a fost format din Nicolaie Alexandru-Chideşciuc, preşedinte al comisiei, Adrian Codârlaşu, Dorin Badea, Adrian T. Mitroi, Mugur Popescu şi Dragoş Cabat.

Premiul secţiunii macroeconomie a fost primit de Lucian Croitoru, consilier al guvernatorului BNR.

La categoria finanţe/investiţii, premiul a fost câştigat de Ioanid Rosu.

Propunerile pentru cele mai bune lucrări şi articole au venit dinspre membri ai CFA România şi au fost evaluate de către o comisie a CFA România.

CFA România reuneşte peste 130 de specialişti în domeniul financiar. Certificatul CFA este una dintre cele mai prestigioase calificări internaţionale în domeniul analizei financiare.