Mâine se deschide Botoşani Shopping Center, dar nu toţi retailerii au gata magazinele. Cine întârzie?

Autor: Cristi Moga 14.11.2011

Câţiva foşti acţionari ai firmei belgiene de dezvoltare imobiliară BelRom vor deschide mâine în Botoşani un centru comercial cu o suprafaţă închiriabilă de circa 15.000 de metri pătraţi, în cadrul căruia va fi deschis un hipermarket Carrefour şi o galerie comercială.

La fel ca în majoritatea centrelor comerciale deschise în ultimii ani pe piaţa locală, nici în proiectul Botoşani Shopping Center nu vor fi funcţionale toate magazinele din prima zi, unii retaileri urmând să deschidă ulterior.

"Am închiriat peste 90% dintre spaţii şi Carrefour, Leonardo, New Yorker, Seven, Orsay, Lem's, Sensiblu, Mado şi alţii vor deschide mâine. Domo, Zvon Cafe, Toyplex, Orange şi alţii vor deschide în săptămânile următoare", a precizat pentru ZF Piet van Waes, director în cadrul firmei belgiene.

În 17 noiembrie va fi deschis un centru comercial şi în Craiova, pe platforma Electroputere, unde Auchan, New Yorker sau C&A vor avea magazinele funcţionale încă din prima zi, în timp ce giganţii Zara şi H&M vor deschide magazine în cadrul proiectului din primăvara anului viitor.

Pe de altă parte, la sfârşitul lunii octombrie a fost deschis mallul Maritimo din Constanţa, cu Auchan, Zara şi C&A, dar fără H&M, Peek & Cloppenburg sau Cinema City, companii care de asemenea au închiriat spaţii în cadrul proiectului.