Zeci de oameni blocaţi pe drumurile naţionale de viscol

Autor: Elvira Gheorghita - Mediafax 26.01.2012

25 de persoane sunt blocate de miercuri pe A1, la kilometrul 38, iar alte şase în zonele Afumaţi-Şindriliţa şi Popeşti Leordeni-Cornetu, pentru care vor pleca ambulanţe de transport victime multiple, a declarat, joi, pentru Mediafax managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti, Alis Grasu.

Medicul Alis Grasu a precizat că persoanele blocate în maşini din zona Afumaţi-Şindriliţa au putut sta peste noapte în şcolile deschise special pentru ei, dar aceştia au preferat să rămână în maşini.

Pe autostrada A1, tot la kilometrul 38 a rămas blocată de miercuri seară şi o ambulanţă de tip C fără pacient, care a acordat asistenţă oamenilor ce au avut nevoie, a mai spus managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov.

O altă ambulanţă a rămas blocată în zona Brăneşti - Islaz, echipajul, care a stat în frig între 19.00 şi 5.00, fiind nevoit să părăsească maşina din cauza gerului, a adăugat Alis Grasu.

Pentru toate persoanele din zonele afectate vor pleca în această dimineaţă ambulanţe pentru transportul victimelor multiple, a mai spus managerul SABI.