Autobuzele RATB nu mai ajung la Aeroportul Otopeni

Autor: Aurelia Alexa 26.01.2012

Autobuzele RATB nu mai ajung la Aeroportul Otopeni, fiind întoarse în zona Aeroportului Băneasa, iar mai multe linii de autobuz au fost deviate, însă nu sunt linii blocate în Capitală, a declarat, joi, pentru Mediafax purtătorul de cuvânt al RATB, Brânduşa Raeceanu.

Purtătorul de cuvânt al Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB) a spus că pe toate liniile de autobuz, tramvai sau troleibuz se circulă în condiţii de iarnă, fără să existe blocaje.

Brânduşa Raeceanu a precizat că mai multe linii de autobuz circulă pe trasee modificate. Astfel, autobuzul 168 întoarce la Valea Argeşului, iar autobuzele de pe linia 162 întorc la strada 16 Februarie.

"Liniile 148, 149, 301, 449, 780 şi 783 întorc la Aeroportul Băneasa din dispoziţia Brigăzii de Poliţie Rutieră. Practic, cu autobuzele RATB nu se mai poate ajunge la Aeroportul Otopeni", a spus purtătorul de cuvânt al RATB.

Brânduşa Raeceanu a mai spus că linia 41 este accesibilă pentru călători în ambele sensuri, angajaţii RATB intervenind în timpul nopţii pentru curăţarea tuturor liniilor de tramvaie cu utilajele de dezăpezire din dotare.

Totodată, municipalitatea a anunţat că la ora 6.00, din cauza carosabilului înzăpezit, mai multe linii RATB circulau pe trasee modificate. Astfel, autobuzele liniilor 137, 421 şi 236 întorceau la Liceul Auto, autobuzele liniilor 103 şi 246 erau blocate pe Drumul între Tarlale, iar autobuzele liniei 116 întorceau la CFR Progresul.