Începe războiul rece? Antonescu, întrebat de ce Ungureanu l-a sunat pe Ponta, nu şi pe el: Poate se simţeau mai apropiaţi

Autor: Mediafax 08.02.2012

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, întrebat de ce premierul desemnat Mihai Răzvan Ungureanu l-a contactat telefonic pe Victor Ponta şi nu şi pe el, că, probabil, Ungureanu şi Ponta se simţeau mai apropiaţi din punct de vedere personal.

Antonescu a mai spus că nu găseşte nimic rău în faptul că Ungureanu l-a sunat pe Ponta şi nu pe el, apreciind că acest lucru constituie "un progres al telecomunicaţiilor".

Întrebat cum apreciază faptul că Ungureanu l-a sunat pe Ponta şi nu şi pe el, Antonescu a răspus: "Ca pe un progres al telecomunicaţiilor".

"Aicea nu aş vrea să confundăm lucrurile. Nu găsesc nimic rău, suntem oameni civilizaţi. Avem telefoane, de asta am şi spus că e un progres al telecomunicaţiilor. L-a sunat pe Victor Ponta, nu ştiu, poate personal se simţeau mai apropiaţi", a adăugat Antonescu.

Liderul liberal a precizat că nu are o relaţie apropiată cu Mihai Răzvan Ungureanu.

"Trebuie să spun că şi eu cu Mihai Răzvan Ungureanu nu am o relaţie apropiată, dar nu am nici ceva de împărţit sau vreo relaţie ostilă. Am avut relaţii unde ne-am întâlnit, rar, bună ziuna, bună ziua. Ne ştim, deci putea foarte bine să mă sune pe mine. O fi tras la sorţi, nu ştiu. Aşa s-a nimerit", a spus Antonescu.

Premierul desemnat Mihai Răzvan Ungureanu l-a sunat, marţi, pe preşedintele PSD Victor Ponta, pentru o întrevedere legată de formarea şi învestirea noului Guvern, acesta răspunzându-i că acceptă să discute cu el, dar decizia politică a USL, de a nu participa la votul de învestitură, nu se schimbă, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din USL.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, miercuri, că a vorbit la telefon cu premierul desemnat, Mihai Răzvan Ungureanu, şi va mai vorbi cu acesta, pentru că a avut şi are o relaţie civilizată cu acesta, însă nu au stabilit o eventuală consultare.