Pentru iubitorii de cofeină care duc o viaţă activă: De acum înainte vă puteţi face cafea în maşină VIDEO

Autor: Paul Comsa 31.03.2012

Compania franceză Fontainebleau a găsit o soluţie ingenioasă pentru cei care se grăbesc să ajungă la serviciu şi nu au timp să-şi savureze cafeaua de dimineaţă - un automat de cafea portabil care se poate alimenta de la bateria maşinii oriunde v-aţi afla.

Noul Handespresso Auto are dimensiunile unei lanterne şi poate fi depozitat fără probleme în torpedoul maşinii. Instrucţiunile de folosire sunt simple: utilizatorii conectează aparatul în "slot-ul" brichetei maşinii, adaugă apă şi cafea şi apasă un buton. În mai puţin de două minute, şoferii îşi pot lua porţia zilnică de cofeină în drum spre serviciu, scrie revista Bloomberg Businessweek.

Aparatul se vinde în Franţa pentru 149 euro şi va fi promovat de companie în cadrul Târgului automobilistic internaţional de la Paris care va avea loc în luna septembrie. Parte a strategiei de marketing, câteva produse au fost distribuite gratuit către şoferii de taxi din Franţa pentru care compania a primit deja feedback pozitiv.

"Cred că produsul se va bucura de succes în rândul francezilor deoarece ei adoră să bea espresso şi petrec mult timp la volan", apreciază Catherine Nielsen, purtătorul de cuvânt al companiei care îi eliberează pe iubitorii de cofeină de sub "tirania" aparatelor de cafea imobile.

Mai jos puteţi viziona un clip care prezintă modul de utilizare al aparatului.