Ce birouri se mai închiriază în Bucureşti: avocaţii lui Borza merg în Opera Center. O firmă IT a ales Plevnei

Autor: Cristi Moga 06.04.2012

Două dintre cele mai recente tranzacţii de pe piaţa de birouri din Capitală au fost realizate de firma de software StreamWide şi de societăţile avocatului Remus Borza - casa de insolvenţă Euro Insolv şi firma de avocatură Borza & Asociaţii.

Astfel, în timp ce StreamWide, firmă cu 35 de angajaţi, a închiriat un spaţiu de 540 de metri pătraţi într-o clădire din zona Plevnei, consultanţii lui Remus Borza au închiriat 750 de metri pătraţi în Opera Center, imobil aflat în portofoliul companiei CA Immo din Austria. Firma de software a fost asistată la găsirea noului sediu de consultanţii firmei Esop Consulting, în timp ce CBRE l-a asistat pe avocatul Remus Borza.

StreamWide a ales clădirea din zona Plevnei după ce proprietarul a acceptat să instaleze un generator electric care să poată acoperi integral necesităţile de electricitate în cazul unei pene de curent.

Pe de altă parte, Remus Borza spune că relocarea firmei face parte dintr-o operaţiune mai amplă de rebranding a grupului de consultanţă care cuprinde în prezent 23 de avocaţi şi a câştigat în ultimele luni mandate de administrare juridică pentru proiectele rezidenţiale Asmita Gardens sau Ibiza Sol. Printre chiriaşii proiectului Opera Center se mai numără firme precum GlaxoSmithKline, Adecco, Stoica & Asociaţii sau Cushman & Wakefield.