Air France introduce zboruri din Paris spre Wuhan în China

Autor: Mirabela Tiron 11.04.2012

Air France şi extinde reţeaua de destinaţii spre China, unde compania aeriană va trimite din Paris spre Wuhan avioane începând cu 11 aprilie.

Această nouă cursă, programată de trei ori pe săptămână, este operată de Boeing-uri 777-200ER prevăzute cu 309 de locuri: 35 în cabina Business class, 24 în Premium Voyageur şi 250 în Voyageur/Economy.

Cu o populaţie de 9 milioane de locuitori, Wuhan este un important centru comercial, financiar şi industrial, în special pentru industria construcţiilor de maşini şi ştiinţifică. Poziţia centrală a oraşului Wuhan asigură un puternic dinamism economic. Aici îşi au sediile numeroase companii internaţionale, inclusiv peste 80 de companii franceze. Wuhan este şi un important centru universitar, al treilea ca mărime din China, cu 1,2 milioane de studenţi.

Air France şi KLM operează 92 de zboruri săptămânale care fac legătura între aeroporturile sale din Paris-Charles de Gaulle şi Amsterdam-Schiphol şi 9 destinaţii din China: Guangzhou, Chengdu, Hangzhou, Hong Kong, Beijing, Shanghai, Taipei, Wuhan şi Xiamen. Împreună cu partenerii săi, China Southern şi China Eastern, Air France-KLM oferă până la 135 zboruri regulate spre China.