De azi avem un nou low-cost pe piaţă

Autor: Mirabela Tiron 12.04.2012

Air One, divizia low-cost a companiei aeriene de linie regulată Alitalia, va intra pe piaţa românească în iulie, fiind al doilea operator italian low-cost care face acest pas, după Air Valee.

Intrarea noilor ju­cători vine în contextul în care declan­şarea crizei economice i-a scos de pe piaţă prima dată pe operatorii low-cost My Air şi Sky Europe, dar şi pe easyJet şi compania de stat a Ungariei, Malev.

Air One va avea zboruri de două ori pe săptămână pe ruta Bucureşti -Veneţia la începutul lunii iulie, potrivit datelor de pe site-ul companiei aeriene.

"Pe această rută sunt zboruri în fiecare luni şi duminică din săptămână, preţul pentru o călătorie dus-întors fiind de 150 de euro cu toate taxele incluse", a transmis prin telefon un angajat de la serviciul de rezervări al companiei aeriene italiene.

Air One este o companie aeriană italiană low-cost care a fuzionat cu Alitalia în ianuarie 2009. Anterior, în 2008, Alitalia a fost la un pas de faliment. Alitalia Group a avut anul trecut venituri de 3,5 mld. euro.