Nou record de audienţă la emisiunea "Happy Hour"

Autor: Pro TV 19.04.2012

Miercuri, 18 aprilie, Pepe si iubita sa au spus "da", iar "Happy Hour" a transmis in direct casatoria celor doi, aceasta fiind si cea mai urmarita editie de cand s-a lansat emisiunea lui Catalin Maruta. Aproape 3 milioane de romani au urmarit "Happy Hour" in minutul de maxima audienta 18.54, cand la Pro Tv erau difuzate imagini in direct din locatia unde Pepe si Raluca au sarbatorit alaturi de rude si prieteni. Pe publicul sau tinta Pro Tv a inregistrat un varf de audienta de 15,2 puncte de rating si 38,9 % cota de piata in minutul 18.51, spre deosebire de Antena 1 care tot atunci abia aduna 3,2 puncte de rating si 8,1 % cota de piata.

"Happy Hour" a fost lider absolut de audienta pe intreg intervalul de difuzare, pe toate categoriile de public, devansand toate celelalte programe TV. Astfel, pe publicul din mediul urban, Pro Tv a condus detasat cu o audienta medie de 11,1 puncte de rating si 27,6 procente din cota de piata, in vreme ce Antena 1 s-a clasat a doua cu 5,1 puncte de rating si 12,7 % cota de piata. Pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani "Happy Hour" a fost lider cu o medie de 10,6 puncte de rating si 29,9 % cota de piata, in timp ce Antena 1 a obtinut doar 4,2 puncte de rating si 11,9 % cota de piata. Si la nivelul intregii populatii a tarii Pro Tv a fost lider cu o audienta medie de 11,4 puncte de rating si 27,7 % cota de piata, urmat de Antena 1 cu cifre de doua ori mai mici, respectiv 5 puncte de rating si 12,2 procente din cota de piata.

In editia de azi, 19 aprilie, "Happy Hour" va difuza imagini in exclusivitate de la petrecerea de miercuri seara la care Pepe, Raluca, nasii Andra si Maruta si invitatii lor s-au distrat pe cinste.