SNR a lansat un serviciu care permite crearea unei reţele VPN, cu preţuri de la 27 euro/lună

Autor: Adrian Dumitrache 26.04.2012

"Începând cu 26 aprilie, Radiocom lansează serviciile de tip VPN Layer 2 (Reţele Private Virtuale la nivel legătură de date) sub brandul Radiocom TGV (Transport à Grande Vitesse) (...). Radiocom TGV reprezintă un serviciu de tip premium care permite crearea unui canal de comunicaţii permanent, garantat, dedicat, simetric, furnizat în topologie punct-la-punct, între două locaţii, folosind viteze de transport începând de la 128Kbps", se arată într-un comunicat al SNR.

Radiocom TGV permite crearea unei reţele private virtuale (VPN) prin intermediul căreia clienţii pot transmite şi partaja date în condiţii de maximă siguranţă între punctele de lucru ale companiei.

"Clienţii care aleg Radiocom TGV pot face schimb de date între mai multe locaţii şi au posibilitatea de a instala aplicaţii precum Intranet, e-mail, aplicaţii CRM/ERP, voce, video, Internet, conexiune către un centru de date, dar şi servicii de backup şi recuperare a datelor. În plus, serviciul este unul scalabil şi poate fi adaptat în funcţie de nevoile clienţilor care au la dispoziţie o paletă largă de lărgimi de bandă. Posibilitatea de upgrade la o lărgime de bandă superioară se realizează gratuit", se mai spune în comunicat.

Radiocom TGV este disponibil în trei variante - Core, Distant şi Core&Distant, cu preţuri începând de la 27 euro pe lună (fără TVA) şi opţiuni suplimentare.

SNR este controlată integral de Ministerul Comunicaţiilor.

Înfiinţată în anul 1991, prin reorganizarea şi divizarea Rom Post Telecom, SNR este principalul furnizor de servicii de radiocomunicaţii din România.

Sub brandul Radiocom, compania asigură suport de transmisii pentru telefonia publică, reţelele de telefonie mobilă, transfer de date şi Internet.