"În culise la Românii au talent", în direct şi exclusiv pe Voyo

Autor: Madalina Cerban 26.04.2012

O nouă rundă de talente intră în lupta pentru un loc în marea finală, dar doar trei dintre ele vor merge mai departe cu şansa de a câştiga premiul de 120.000 de euro. Miza este din ce în ce mai mare, iar presiunea pe măsură.

Cum se pregătesc concurenţii, cum îşi stăpânesc (sau nu) emoţiile înainte de a intra pe scenă, cum decurg ultimele repetiţii? Cei interesaţi vor avea răspunsul la toate aceste întrebări şi în plus multe imagini în premieră cu juriul, vedetele din public şi Smiley şi Pavel Bartoş, care vor fi puşi pentru prima dată în situaţia de a nu mai fi chiar singuri în culise.

Pe scenă vor urca vineri seară Florin Carpaci, contorsionistul în vârstă de 82 de ani care a reuşit să reducă la tăcere o ţară întreagă cu mobilitatea sa, căluşarii de la "Plaiurile Olteţului", 60 de dansatori care vor zgudui şi la propriu şi la figurat scena de la "Românii au talent", Ciprian Cordoş şi prietenul său canin Slow, Alexandr Chitic, băiatul care jonglează cu flăcări, Dadi+, trupa care a demonstrat că nu trebuie să ai măsurile perfecte pentru a dansa şi a face show, Ialcin Regep, contratenorul care a impresionat pe toată lumea cu vocea sa, trupa de dans Lil Motion, copiii care au demonstrat că profesionalismul nu ţine de vârstă, Marian Florea, cel care traduce în engleză orice melodie românească, magicianul Marius Paraschiv, cel care a reuşit la preselecţii să transforme totul în porumbei şi iepuri, Oana Lianu, naista care l-a impresionat pe Andi Moisescu pe scena din Cluj, Răzvan Rotaru, actorul-dansator care a stârnit hohote de râs cu numărul său, şi Radu Ionescu, chitaristul din Craiova care a demonstrate că fotbalul şi chitara merg mână în mână.

Invitaţii speciali ai celei de-a patra semifinală vor fi Titanii Funky Fresh, Robo şi Valentin Păun care au pregătit un moment special. Tot în seara respectivă va urca pe scenă şi Ştefan Stan, marele câştigător de la emisiunea "Vocea României".

Emisiunea "Din culise la Românii au talent" va fi urmată pe Voyo de trasmisiunea live a show-ului.