Calendarul evenimentelor din Bucureşti. Ce artişti şi formaţii ne vor vizita în mai şi iunie?

Ziarul Financiar 30.04.2012

Formaţia Linkin Park va veni pentru prima dată la Bucureşti pe 6 iunie, când va susţine un concert la Romexpo.  Mike Shinoda, Chester Bennington, Brad Delson, Phoenix, Joe Hahn, Rob Bourdon sunt o trupă care cântă piese de rock, hip-hop, electronic, rock alternativ. Cei şase membri ai trupei sunt originari din sudul Californiei, primul material fiind înregistrat în 1996.

Biletele se vând la preţuri începând cu  130 lei  la gazon B, cu  200 lei la  gazon A, cu 270 lei la Golden Ring şi 360 lei la Tribuna VIP.

Şi o celebră trupă de balet ne va vizita. Este vorba de Great Russian Ballets, care vine pe 11 mai în Capitală cu spectacolul Giselle pe care îl au în cadrul  turneului mondial din 2012 .

Giselle este una dintre cele mai cunoscute capodopere romantice, prezentată în două acte pe muzica lui Adolphe Adam şi sub coregrafia lui Marius Petipa, creată in 1884, potrivit site-ului organizatorilor de la eventim.ro.

Pe 26 mai revine la Bucureşti orchestra Pink Martini în cadrul turneului de promovare pentru albumul „A Restrospective”. Evenimentul va avea loc la Sala Palatului.

Pe 13 mai la Arenele Romane va fi susţinut un spectacol de către finlandezii de la Apocalyptica ce participă la Rock Meeting 2012- spring edition.

Tot în mai, în data de 10, la Jukebox  Venue, vine trupa The Animals, înfiinţată în 1963 şi care a devenit celebră prin melodiile „The House of The Rising Sun” şi  “Don’t Let Me Be Misunderstood”. In anul 1964,  formatia a fost inclusa in Rock and Roll Hall of Fame. Şi Lady Gaga va veni în România, în august, pentru a susţine un concert pe Arena Naţională.