Cele mai scumpe bilete la concertul Pink Martini, organizat de Events, s-au epuizat

Ziarul Financiar 08.05.2012

Cele mai scumpe bilete la concertul Pink Martini, organizat de Events, un jucător important pe piaţa concertelor şi spectacolelor din România, s-au epuizat.

Orchestra Pink Martini revine la Bucureşti pe 26 mai, la Sala Palatului, în cadrul turneului de promovare pentru albumul "A Retrospective". Capacitatea maximă pentru acest concert este de 4.000 de locuri, respectiv capacitatea Sălii Palatului.

"Am încercat întotdeauna să facem din muzica noastră un fel de melanj nebun, care să-i aducă împreună în sala de spectacol pe oameni care n-ar sta în mod normal unii lângă alţii", spune liderul trupei, Thomas Lauderdale.

Concertul de pe 26 mai va face o trecere în revistă a celor 17 ani de carieră Pink Martini şi va include unele dintre cele mai apreciate piese ale orchestrei: "Una Notte a Napoli", "Hang On Little Tomato", "¿Donde Estas Yolanda?", "Sympathique (Je ne veux pas travailler)", "Lilly", "Que Sera Sera" sau "Amado Mio". Albumul "A Retrospective" este distribuit în România de A&A Records, în librăriile Cărtureşti din întreaga ţară.

Viletele la categoriile rămase în continuare disponibile costă 110 lei, 140 lei sau 170 lei, în funcţie de amplasarea în sală şi se pot cumpăra online sau prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti). Biletele pot fi achiziţionate şi în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim.
Biletele epuizate au avut un preţ de 200 de lei per bucată.