Compania de transport şi logistică OTZ a lansat un serviciu de intervenţie în distribuţia de mărfuri

Autor: Lidia Neagu 09.05.2012

Compania de transport şi logistică OTZ lansează în luna mai OTZ Assistance, un serviciu de intervenţie în distribuţia de mărfuri, în primă fază în Bucureşti, urmând ca până la sfârşitul anului să fie extins în toate punctele de lucru ale OTZ.

OTZ Assistance constă în servicii de descărcare/încărcare, custodie marfă, înfoliere, repaletare, înlocuire paleţi non-euro cu euro sau invers, co-packing, lipire/adăugare de materiale promoţionale, livrare marfă şi asigurare stocului tampon.

Compania şi-a mărit şi diversificat portofoliul de clienţi, în ultima perioadă adăugând pe lista colaboratorilor jucători importanţi de pe piaţa de retail sau FMCG, precum Heineken, Lidl, Natural Aqua Group sau Zizin.

OTZ este prezentă în marile centre logistice din Bucureşti, Prahova, Iaşi, Bacău, Argeş şi Vâlcea şi, totodată, acoperă toate marile magazine de retail din România. Anul trecut OTZ a operat cu mijloace proprii peste un milion de paleţi şi a înregistrat o cifră de afaceri de peste 11 milioane de euro.