Serialul "Doi bărbaţi şi jumătate" va continua cu cel de-al zecelea sezon

Autor: Florin Badescu 13.05.2012

Această decizie a postului TV american s-a bazat pe succesul înregistrat de cel de-al nouălea sezon al serialului, care a înregistrat cote de audienţă impresionante şi a atras în faţa micilor ecrane multe milioane de telespectatori.

Anunţul făcut de CBS vine la scurt timp după ce postul american a precizat că a încheiat un nou acord cu grupul Warner Bros. Television şi cu starurile acestui show de comedie, Ashton Kutcher, Jon Cryer şi Angus T. Jones.

Audienţa celui de-al nouălea sezon al serialului "Doi bărbaţi şi jumătate" a înregistrat o creştere de 13% faţă de sezonul al optulea.

Charlie Sheen a jucat cu succes personajul Charlie Harper până când actorul a fost concediat, în 2011, în urma unor injurii aduse creatorului serialului, Chuck Lorre. Per sonajul său "a murit" fiind lovit de un tren, la Paris, iar funeraliile sale au fost prezentate în primul episod din cel de-al nouălea sezon.

După concedierea lui Sheen, Ashton Kutcher s-a alăturat distribuţiei show-lui, interpretând rolul miliardarului Walden Schmidt.

Potrivit publicaţiei The Hollywood Reporter, audienţa serialului a crescut după concedierea lui Charlie Sheen. Aflat la al nouălea sezon, serialul "Doi bărbaţi şi jumătate" a fost urmărit de aproape 14 milioane de telespectatori în serile de luni, când este difuzat în Statele Unite ale Americii.

"Doi bărbaţi şi jumătate" este cel mai urmărit serial de comedie din Statele Unite ale Americii, cu o audienţă săptămânală care depăşeşte în mod constant 14 milioane de telespectatori şi care s-a dovedit a fi de-a lungul anilor o importantă sursă de venituri din publicitate pentru postul CBS şi pentru grupul Warner Bros. Television.