"Pariu cu viaţa" - lider incontestabil de audienţă

Autor: Madalina Cerban 15.05.2012

Peste două milioane de români au urmărit, luni seară, secvenţele în care Vlad (Vlad Gherman) i-a făcut Ancăi (Cristina Ciobănaşu) o emoţionantă declaraţie de dragoste, i-a cântat împreună cu trupa Holograf melodia "Să nu-mi iei niciodată dragostea", iar serialul a fost încă o dată lider incontestabil de audienţă pe toate targeturile.

Între 20.29 şi 22.30 Pro TV a fost lider absolut de audienţă în rândul publicului comercial, cu 8,2 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 19,5%, fiind urmat de Antena 1, cu 7,4 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 17,4%.

De asemenea, "Pariu cu viaţa" de la Pro TV a fost în topul audienţelor şi pe All Urban, unde a înregistrat 8 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 16,1%. La nivelul întregii populaţii, Pro TV s-a situat pe primul loc în topul audienţelor, cu o medie de 8,5 puncte şi o cotă de piaţă de 17,1%, în timp ce Antena 1 avea doar 5,1 puncte de rating şi 10,3% share. În rândul tinerilor cu vârste cuprinse între 13 şi 17 ani, "Pariu cu viaţa" a înregistrat în episodul din 14 mai, în medie, 19,9 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 48,4%.

Interesul pentru serial s-a văzut şi pe pagina oficială de Facebook a "Pariu cu viaţa", unde piesa "Să nu-mi iei niciodată dragostea" a strâns până în acest moment peste 4600 de like-uri, iar pe YouTube melodia a strâns peste 72.000 de vizualizări în doar două zile de la încărcarea sa.

La finalul episodului, tensiunea a crescut la cote maxime, toată lumea se întreaba cine este oare noul personaj care va apărea în următorul episod, cine va tulbura apele exact înainte de marele final al sezonului al doilea din "Pariu cu viaţa", programat pe 28 mai la Pro TV.