Tabletele Evolio trec la Android 4.0 - Ice Cream Sandwich

Autor: Adrian Stefan Seceleanu 21.05.2012

Compania românească Televoice, care comercializează diferite produse electronice sub brandul Evolio, a anunţat lansarea comercială a tabletei Evotab2 cu sistem de operare Android 4.0 - Ice Cream Sandwich. Upgrade-ul la noul sistem de operare, Android 4.0, este disponibil începând de luni şi pentru Neura Wi-Fi şi Neura 3G.

Noul sistem de operare oferă o interfaţă mai prietenoasă, performanţe grafice superioare şi noi funcţionalităţi precum: monitorizare şi management al traficului de date, suport îmbunătăţit pentru recunoaştere vocală, unelte pentru editarea fotografiilor, noi gesturi multitouch etc.

Upgrade-ul la Ice Cream Sandwich este oferit gratuit, atât pentru posesorii de tablete Evotab2, cât şi pentru Neura, şi poate fi downloadat de la adresa: www.evolio.ro/suport.

"În România, Android este cel mai popular sistem de operare pentru dispozitive mobile inteligente, având o cotă de piaţă de 63 %, una dintre cele mai ridicate din lume. Versiunea 4.0 continuă trendul de consolidare al sistemului Android în faţa sistemelor concurente. Toţi posesorii de tablete Evolio (…) pot face upgrade gratuit, indiferent de modelul de tabletă sau de versiunea de sistem de operare", a declarat Liviu Nistoran, CEO al Evolio.

Televoice Grup a vândut aproximativ 11.000 de tablete în 2011 şi anticipează că în acest an va comercializa peste 20.000 de unităţi.