Un fost manager din Romtelecom, şef pe sistemele de securitate la G4S

Autor: Adelina Mihai 21.05.2012

George Simion, un executiv care a lucrat timp de şapte ani în cadrul operatorului de telefonie fixă Romtelecom, a fost numit în funcţia de director de operaţiuni pe divizia de sisteme de securitate în cadrul companiei G4S, liderul pieţei locale de servicii de securitate şi procesare de cash.

În cadrul Romtelecom, Simion a ocupat pe rând funcţiile de sales engineer, large account manager, sales support developer, team leader residential voice services- product management şi senior manager mobile voice - product management business segment. Din ultima funcţie deţinută, el se raporta direct lui George Makowski, directorul executiv comercial pe segmentul business în cadrul Romtelecom.

Absolvent al Universităţii Politehnice din Bucureşti,Simion a urmat cursurile unui program de mini MBA oferit de CEU Business School, şcoala de afaceri care a decis în 2010 să se retragă de pe piaţa locală. G4S, o companie cu afaceri de peste 50 de milioane de euro şi aproape 6.000 de angajaţi, oferă servicii de colectare şi transport valori, procesare numerar, pază, monitorizare şi intervenţie, precum şi proiectare şi instalare sisteme electronice de securitate. Divizia de care se ocupă Simion este responsabilă de serviciile de proiectare, instalare şi mentenanţă pentru sisteme electronice de securitate, consultanţă şi comercializare de aparatură tehnica de securitate.