Samsung a deschis primul magazin din România

Autor: Adrian Dumitrache 26.05.2012

Samsung Electronics România a inaugurat, vineri, în centrul comercial Feeria din Bucureşti, primul magazin din România, şi a prezentat în premieră pe piaţa locală terminalul Galaxy Beam, primul telefon cu proiector integrat, lansat în cadrul World Mobile Congress 2012.

Magazinul va comercializa o gamă largă de smartphone-uri şi tablete, pentru toate categoriile de consumatori, inclusiv terminalul Galaxy S III, lansat oficial în România săptămâna trecută.

"Deschiderea primului nostru magazin este un pas pe care noi îl considerăm firesc, având în vedere că Samsung este prima alegere a utilizatorilor de telefoane din România", a declarat directorul de marketing al Samsung Electronics România, Mihaela Stănoiu.

Prezent la eveniment, directorul diviziei Telecom a Samsung Electronics România, Sorin Manea, a afirmat că pe termen lung există intenţia de a deschide şi alte magazine în ţară.

"Pe termen scurt, mai precis până la finele acestui an, nu vom mai deschide alt magazin. Ne asteptăm ca vânzările de produse Samsung în acest magazin, deschis în parteneriat cu Internity, să crescă cu 50-60% faţă de cifrele obţinute anterior de retailer", a spus Manea, care a evitat să prezinte cifre privind investiţia în noua locaţie.

Magazinul are o suprafaţă de aproximativ 80 de metri pătraţi şi va fi deschis în fiecare zi, între orele 10.00 şi 22.00.

Samsung Electronics este unul dintre principalii jucători mondiali din industria semiconductorilor, a telecomunicaţiilor, a dispozitivelor media digitale şi a tehnologiilor de convergenţă digitală, cu vânzări consolidate de 143,1 miliarde de dolari în 2011.