The One îl prezintă pe cel mai popular chef, Florin Dumitrescu, în numărul de iunie

Autor: Oana Ghita 27.05.2012

The One prezintă prima şedinţă foto a lui Florin Dumitrescu împreună cu iubita lui, plus detalii inedite despre povestea lor de dragoste şi provocarea MasterChef.

Tot din acest număr, ce apare luni pe piaţă, cititorii se pot inspira din paginile dedicate Jubileului de Diamant al Reginei Elizabeth a II-a - o celebrare fastuoasă a stilului regal britanic.

Dana Rogoz se declară foarte pregătită când vine vorba de nunţi şi împărtăşeşte descoperirile ei, ce includ cele mai stylish accesorii şi idei, pentru un garden party romantic.

Interviul cu Richard Branson, realizat de Andreea Esca, surprinde un personaj neconvenţional, ce vorbeşte despre succes, pasiune şi puterea femeilor. În plus, The One a aflat ce părere are Dragoş Bucurenci despre o bună guvernare şi de ce crede Cristian Tudor Popescu că scriitorii adevărati nu iubesc şi nu urăsc cu adevărat.

Luna aceasta, revista marchează o nouă alianţă creativă: colecţia de tricouri în ediţie limitată, create de Venera Arapu şi Asociaţia Vitrina, în colaborare cu The One şi inspirate de opt muze. Pentru fiecare dintre ele, pozează o vedetă îmbrăcată cu tricoul cu mesajul ce o reprezintă: Loredana - "The Rock One", Camelia Şucu - "The Powerful One", Cristiana Copos - "The Classy One", Dana Rogoz - "The One Blogger", Ana Ularu - "The Talented One", Venera Arapu - "The Glamorous One", Iulia Dobrin - "The Fashionista One", Andreea Esca - "I'm The One".

Tonuri vibrante de albastru cobalt, piese cu croieli relaxate, detalii arty, imprimeuri tropicale şi broderii rafinate compun o selecţie inspiraţională pentru zilele de shopping, iar top modelul Cornelia Tat, care apare pe coperta acestei ediţii, seduce în ţinute diafane ce jonglează cu transparenţa şi accesoriile preţioase.

Cele 23 de pagini ale secţiunii "Special Kids" reprezintă o incursiune dinamică în lumea celor mici: cu recomandări de stil pentru cele mai cool ţinute, destinaţii spectaculoase pentru vacanţe de familie în jurul lumii, dar şi o analiză a celor mai noi tendinte în parenting - de la "French mum" la "mamă elicopter".

Paginile de beauty vor pune cititorii la curent cu cele mai recente lansări de produse, dar şi cu cele mai inovatoare tratamente ce pot fi un sprijin tried&tested în lupta contra kilogramelor. The One a testat şi cele mai hot lacuri şi decoraţiuni de unghii, pentru o manichiură şi o pedichiură în ton cu vara.