Concertul Linkin Park, ultimele 500 de bilete la Golden Ring

Autor: Andreea Mindrila 27.05.2012

Formaţia Linkin Park vine pentru prima dată la Bucureşti pe 6 iunie, când va susţine un concert la Romexpo, în cadrul turneului mondial. Locurile din faţa scenei sunt pe cale de epuizare - în prezent mai sunt disponibile 500 de bilete la Golden Ring.

Înainte de a ateriza în Capitală, Mike Shinoda, Chester Bennington, Brad Delson, Dave "Phoenix" Farrell, Joe Hahn şi Rob Bourdon au pe listă festivalurile Rock am ring şi Rock im park, cele mai celebre festivaluri de rock din Germania, dar şi o oprire la Berlin. Din Bucureşti vor pleca la festivalul Nova Rock.

Turneul dispune de o producţie impresionantă, efecte de lumini şi efecte pirotehnice. Accesul în Parcarea A a Romexpo va fi permis începând cu ora 17:30, iar concertul va începe de la ora 19:00, fiind deschis de moldovenii de la Zdob şi Zdub.

Megastarurile americane îşi lansează cel de-al cincilea album de studio pe 26 iunie, primul single - “Burn it down”, fiind deja lansat.

Membrii trupei au declarat că cel mai recent album reprezinţă o nouă direcţie în muzica lor, deoarece piesele combină elemente electronice şi de nu-metal. Cei şase membri ai Linkin Park sunt originari din sudul Californiei, primul material fiind înregistrat în 1996.

Biletele se vând la preţuri începând cu 130 lei la gazon, 200 lei la gazon A, 270 lei la Golden Ring şi 360 lei la Tribuna VIP. Tichetele se pot cumpăra online sau prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti).

Concertul Linkin Park este organizat de Events, iar partenerii media sunt Rock FM şi Şapte Seri.