Retailerul New Look deschide pe 31 mai al şaptelea magazin din România, în Palas Iaşi

Autor: Cristina Cuncea - Mediafax 28.05.2012

Retailerul britanic de modă New Look va deschide la sfârşitul lunii mai al şaptelea magazin din România, în centrul comercial Palas Iaşi, care va fi inaugurat pe 31 mai de Iulius Group.

"Magazinul din Iaşi este al şaptelea pe care îl deschidem în România în mai puţin de un an şi reprezintă o cotinuare firească a planului de dezvoltare, prin extinderea lanţului de magazine la nivel naţional. New Look este un brand «proaspăt», mereu în schimbare şi suntem convinşi că va răspunde celor mai diverse cerinţe vestimentare, prin produse noi, săptămânal", a declarat, într-un comunicat al Iulius Group, Ignatios Ionas, country manager, New Look România.

Magazinul va avea o suprafaţă de 385 metri pătraţi şi reprezintă o investiţie de 600.000 de euro. Unitatea va avea între 12 şi 14 angajaţi.

New Look, unul dintre cei mai mari retaileri de modă din Marea Britanie este prezent în România cu o reţea de şase magazine în Bucureşti, Cluj, Constanţa, Oradea şi Craiova.

Retailerul britanic de îmbrăcăminte a intrat anul trecut pe piaţa locală prin deschiderea primului magazin în Bucureşti.

Reprezentanţii New Look au declarat la acea vreme că intenţionează să investească circa zece milioane de euro în România, în următorii 5-8 ani, pentru deschiderea a 20 de magazine.

Magazinele New Look sunt deschise în parteneriat cu Genco Trade, parte a holdingului elen Fourlis Group, care se va ocupa de extinderea reţelei şi în alte ţări din regiune. Genco Trade dezvoltă pe plan local şi franciza Intersport.