Wizrom câştigă un contract de „sute de mii de euro“ cu Romaqua Group

Autor: Adrian Seceleanu 28.05.2012

Romaqua Group, îmbuteliatorul apei minerale naturale Borsec, va implementa o soluţie de management al depozitelor şi livrărilor, Warehouse Expert, furnizată de Wizrom Software, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de soft.

Soluţia oferită de Wizrom va fi implementată în toate fabricile şi depozitele Romaqua Group, în cadrul unui proiect în valoare de mai multe sute de mii de euro, care este programat să se finalizeze în termen de trei luni.

"Mediul competitiv impune o abordare şi mai exactă a activităţilor şi a proceselor, pentru a controla şi eficientiza cu precizie costurile operaţionale", a declarat Nicolae Palfi (foto), vicepreşedintele Romaqua Group.

Soluţia WarehouseExpert asigură monitorizarea întregii activităţi, începând cu linia de producţie, trecând prin procesele de stocare, inventariere, management al reaprovizionării, ridicare şi împachetare, încărcare şi livrare, şi până la funcţionalităţi precum facturare, transferuri între depozite şi altele.

Soluţia Warehouse Expert este implementată şi la alte companii din FMCG, dar şi la verticale precum manufacturing, pharma şi servicii logistice.

Grupul de firme Wizrom a avut anul trecut venituri de 6,15 milioane de euro, în creştere cu 4% faţă de anul precedent, pe fondul revenirii cererii de soluţii software în domeniile producţie, auto, retail şi distribuţie, precum şi al creşterii interesului faţă de modelul de licenţiere prin care softul e livrat ca un serviciu (SaaS).