Franke a oferit echipamentele pentru bucătăria de la show-ul "MasterChef"

Autor: Madalina Cerban 29.05.2012

Franke, liderul pieţei locale de sisteme complete pentru bucătărie, a susţinut "MasterChef", cel mai important show din lume dedicat gătitului adus în România de Pro TV, prin utilarea cu produse electrocasnice de ultimă generaţie, potrivit unui comunicat.

Bucătăria unde concurenţii pasionaţi de arta gătitului au avut şansa de a-şi etala talentul a fost dotată cu electrocasnice Franke, oferind produse de calitate cu o funcţionalitate crescută care să pună în valoare tehnica aspiranţilor la titlul de MasterChef.

"Asocierea cu un show atât de popular cum este MasterChef a fost o bună oportunitate de a poziţiona produsele Franke ca electrocasnice de uz casnic de calitate profesională, potrivite atât maeştrilor bucătari cât şi celor amatori. Sperăm ca acest show să fi trezit interesul pentru gătit pentru cât mai mulţi dintre români iar produsele Franke să le transforme timpul petrecut în bucătărie într-o experienţă plăcută", declară Florin Porojan, director general Franke România.

În dotarea bucătăriei "MasterChef", Franke a folosit o unitate de forme, linii şi finisaje care au creat o armonie perfectă. Sistemul a fost gândit astfel încât să incorporeze toate utilităţile necesare: plita Opera, cuptorul Maxi, chiuveta Kubus cu bateria Rolux Light, combina frigorifică Vintage şi maşina de spalat vase. Finisajul din inox al dotărilor şi accesoriilor a fost in linie cu stilul adoptat şi cu mixul cromatic folosit.

Franke România este parte a diviziei Kitchen Systems Group a corporaţiei multinaţionale Franke Artemis şi activează pe piaţa locală din anul 1998 fiind lider pe piaţa autohtonă de echipamente incorporabile pentru bucătării destinate uzului casnic. Compania aparţine 100% concernului Franke Artemis. În prezent compania numără 30 de angajaţi şi deţine în portofoliu peste 1.500 de produse diferite.

Sistemele Franke de bucătărie includ toate echipamentele necesare unei bucătării: chiuveta, bateria, plita, hota, cuptorul, maşina de spălat vase, combina frigorifică, cuptorul cu microunde, masina de spalat rufe şi alte accesorii. Oferta de sisteme din inox (satinat, dekor şi microdekor), este completată de sistemele colorate (cele de fragranite: avena, ardesia, sahara, grafite, alluminio, bianco), apreciate deopotrivă de consumatorii din România.

"MasterChef", cel mai important show de televiziune din lume dedicat gătitului, este competiţia culinară, cu audienţe record şi milioane de persoane dornice să ajungă în concurs. "MasterChef" reuneşte oameni pasionaţi de arta culinară, amatori pentru care bucătăria este o reală bucurie, nu o meserie, şi care, prin talentul, inventivitatea şi plăcerea de a găti îşi pot schimba vieţile.