Grădiniţa lui Măruţă, la "Happy Hour": participă Maximus Prigoană şi Zolt, fiul Nicoletei Luciu

Autor: Madalina Cerban 31.05.2012

Potrivit Pro TV, după ce a devenit cea mai cunoscută bonă a ţării arătând că poate struni bebeluşii Nicoletei Luciu, după ce a arătat că se pricepe la copii şi după ce a avut grijă şi de mămicile acestora pe care le-a răsfăţat de-a lungul timpului ducându-le clătite, fructe şi flori la maternitate, Cătălin Măruţă îşi deschide grădiniţă. Pe 31 mai şi 1 iunie, la "Happy Hour" se instaurează "daddy day care". Adică, înarmat cu intenţii bune, răbdare şi chef de joacă, Măruţă îşi propune să aibă grijă de copiii vedetelor chiar de ziua lor.

Astfel, Maximus Prigoană, Maria Sofia, fetiţa Andreei Spătaru, Ana Cleopatra, fetiţa Roxanei Ciuhulescu, Albert, fiul Cristinei Spătar, Zsolt, fiul Nicoletei Luciu, Leon şi Leea, copiii Mihaelei Cernea, Măriuca, fetiţa Luminiţei Anghel, şi Edan, fiul Vikăi Blochina, vor petrece o zi în compania lui Măruţă, la cea mai happy grădiniţă.

Misiunea prezentatorului "Happy Hour" nu va fi însă uşoară, pentru că năzbâtiile se vor ţine lanţ, copiii nu vor ţine seama de reguli, astfel că cel mai happy prezentator va fi pus în ipostaza de a arăta cât de bine a exersat rolul de tătic cu David. Cum s-ar descurca Măruţă dacă ar avea acasă o grădiniţă de copii, dar şi ce tărăboi au făcut micuţii, telespectatorii vor afla din ediţiile "Happy Hour" de joi, 31 mai, şi vineri, 1 iunie, la Pro TV.