Primăria Cluj-Napoca a investit 780.000 de lei în amenajarea unui parc

Autor: Laurentiu Cotu 03.06.2012

Primăria Cluj-Napoca a finalizat o investiţie de 780.000 de lei (180.000 de euro) în amenjarea parcului ''Iuliu Prodan'' din municipiu. Investiţia, derulată în parteneriat cu Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj-Napoca a constat în amenajarea a 3,1 hectare de teren şi montarea unor aparate de fitness, aparate de joacă şi bănci.

În ceea ce priveşte infrastructura de acces, au fost realizate alei pe o lungime de 1.200 metri de către asocierea dintre companiile Diferit şi Kiat. Totodată, au fost amplasate 34 aparate de iluminat şi stâlpi.

Parcul ''Iuliu Prodan" a fost amenajat în urma unui parteneriat încheiat între consiliul local Cluj-Napoca şi Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) din Cluj-Napoca. USAMV a pus la dispoziţie o suprafaţă de circa 6 hectare (parcul şi o grădină agrobotanică), iar primăria Cluj-Napoca s-a ocupat de amenajările necesare. Investiţia va continua în următoarea perioadă cu amenajarea unei grădini agrobotanică.