Daniel Antor a fost numit director general la Ţiriac Auto

Autor: Bogdan Alecu 07.06.2012

Daniel Antor, 39 de ani, a fost numit ieri director general al Ţiriac Auto, parte a Ţiriac Holdings şi cea mai mare reţea de dealeri auto de pe piaţa locală, potrivit oficialilor companiei.

Aceasta este cea de-a doua schimbare în cadrul conducerii companiei, care rulează anual aproximativ 200 mil. euro. În luna noiembrie a anului trecut Antor fusese numit în funcţia de director executiv alături de Silviu Docan.

Docan, 44 de ani, va rămâne în cadrul companiei, în funcţia de director de vânzări, coordonând în continuare echipele de vânzări de vehicule noi şi rulate la nivelul reţelei de dealeri Ţiriac Auto, precum şi echipa Ţiriac Auto Rulate. În funcţia de director de servicii post-vânzare din cadrul companiei a fost numit Victor Carp, care a deţinut anterior funcţia de manager servicii post vânzare Ţiriac Auto Bucureşti pentru marca Mitsubishi.

Antor lucrează de mai bine de 16 ani în cadrul holdingului Ţiriac şi a fost promovat în funcţia de director executiv al Ţiriac Auto în luna noiembrie a anului trecut ca responsabil de serviciile de post vânzare, anterior fiind director executiv al M Car Trading, importatorul Mitsubishi pe piaţa locală.

Ţiriac Auto comercializează şapte mărci auto, printre care Ford, Hyundai şi Mercedes-Benz în cele aproape 60 de showroomuri la nivel naţional.