Un nou hotel de cinci stele se deschide oficial în Bucureşti: Marshal Garden, deţinut de familia Antonescu, proprietarii agenţiei de turism Marshal Turism

Autor: Ioana David 10.06.2012

Hotelul de cinci stele Marshal Garden situat pe Calea Dorobanţilor din Capitală se va deschide oficial mâine în urma unor investiţii estimate de 5-6 mil. euro.

Investiţia a fost anunţată încă din primavară de către companie iar unitatea urma să aibă 64 de camere. Hotelul vine să completeze portofoliul de active pe care îl deţine familia Antonescu, proprietarii agenţiei de turism Marshal Turism.

Investiţia totală în acest proiect nu a fost făcută publică, însă, potrivit calculelor revistei BUSINESS Magazin, aceasta s-ar putea ridica la 5,1-6,4 milioane de euro, dacă se ia în considerare un cost de 80.000-100.000 de euro pe construcţia unei camere de cinci stele.

Marshal Turism mai deţine un hotel de trei stele în zona Batiştei din Bucureşti şi plănuia de mai bine de trei ani deschiderea celei de-a doua unităţi. Hotelul Marshal cu 30 de camere şi agenţia de turism au generat în 2009 o cifră de afaceri de 53 de milioane de lei (12,3 mil. euro) şi un profit de circa 267.000 de lei (62.000 de euro), potrivit datelor de la Registrul Comerţului.