Surpriza capitalei: Robert Negoiţă câştigă sectorul 3

Autor: Valentin Busuioc 11.06.2012

Candidatul USL la Primăria Sectorului 3, Robert Negoiţă, a sărbătorit, duminică, la Hotel Ring, victoria provizorie asupra lui Liviu Negoiţă (PDL), potrivit exit-poll-urilor, mulţumind familiei şi echipei de campanie care îi include pe Ionuţ Negoiţă şi pe actorul George Ivaşcu.Robert Negoiţă a apreciat că această victorie îl şi onorează, dar şi îl obligă faţă de cetăţenii Sectorului 3, mulţumindu-le acestora, echipei PSD sector 3, USL sector 3, premierului Victor Ponta şi familiei "care a fost îngăduitoare" cu candidatul.

"Vă mulţumesc tuturor şi vreau să demonstrez, aşa cum am spus de la început, că în acest popor sunt şi oameni gospodari, buni manageri şi corecţi", a declarat Robert Negoiţă.

Echipa USL prezentă la Ring Grand Hotel în jurul candidatului a întâmpinat cu aplauze puternice anunţul televizat al victoriei acestuia, precum şi rezultatele despre reuşitele altor candidaţi USL din Bucureşti şi din ţară.

"M-aş fi aşteptat să fie o prezenţă mai mare (la vot - n.r.) dar oricum pentru sectorul 3 este record. Până acum era o prezenţă de 26-27%. Acum am depăşit de 40, ceea ce este un mare progres. Trebuie să votăm şi faptul că facem progrese şi că locuitorii Sectorului 3 au ieşit la vot este o mare bucurie pentru mine", a mai spus Robert Negoiţă în aplauzele şi uralele echipei de campanie.

Ca priorităţi, candidatul USL a enumerat: anveloparea termică gratuită a blocurilor, "taxă 0 la gunoi" şi să scape de câinii comunitari.

Întrebat fiind dacă se aştepta la o astfel de diferenţă între el şi principalul contracandidat, Robert Nevoiţă a răspuns afirmativ.

"Mă aşteptam la diferenţă mare. Noi am mai făcut sondaje de opinie şi am mai văzut că oamenii s-au convins de ce poate PDL să le ofere sau mai precis ce poate PDL să le ia şi să le facă rău în această ţară", a replicat candidatul USL.

În privinţa emoţiilor, Robert Nevoiţă a menţionat că şi-a asumat o mare responsabilitate şi s-a declarat realist.

"Mi-am asumat o mare responsabilitate. Ştiu ce mi-am asumat, sunt realist şi vreau să nu dezamăgesc pe nimeni", a încheiat vicepreşedintele PSD.