Sixt Rent A Car extinde flota la peste 600 maşini şi vrea un avans de 30% al rulajul pe timpul verii

Autor: Ioan Dornescu 18.06.2012

Sixt Rent A Car România, parte a New Kopel Group, şi-a mărit flota auto, care va depăşi 600 de autovehicule în sezonul de vârf, extinderea urmând să susţină o creştere a cifrei de afaceri cu 30% pentru perioada imediat următoare, prin comparaţie cu vara anului trecut.

"Pe lângă deja tradiţionalul birou din incinta aeroportului Otopeni, am decis să deschidem unul nou, la Marriott. Ţintim aici atât clienţii corporate, care apelează la serviciile noastre în interes de business, cât şi segmentul turistic", a declarat într-un comunicat Mariana Gheorghe, manager Sixt România.

Noul birou va deservi numărul în creştere de turişti care vor să închirieze un autovehicul pe perioada şederii lor în România, arată compania.

În prima jumătate a acestui an cifra de afaceri a Sixt România a fost cu 20% mai mare faţă de intervalul similar din 2011.

Sixt deţine, potrivit datelor proprii, o cotă de 30% pe piaţa de rent a car. Compania desfăşoară activităţi şi prin intermediul parteneriatelor încheiate cu Tarom, Lufthansa, Hilton şi câteva importante agenţii de turism.

New Kopel Group, unul dintre liderii pieţei auto din România, include şi companii precum Union Motors, AAA New Kopel şi Sixt New Kopel.

Grupul israelian derulează activităţi în domeniul leasingului operaţional, închirierea de maşini, management de flote, import şi distribuţie auto.