Traian Ungureanu, la PDL: Vreau să fiu ungureanul vostru; USL va fi bătută de Dumnezeu şi de dreapta

Autor: Andi Manciu 30.06.2012

Disputele dintre preşedintele Traian Băsescu şi premierul Victor Ponta au monopolizat dezbaterea publică în România, problemele importante trecând în plan secundar, în contextul în care ultimul lucru de care au nevoie românii este o nouă perioadă de instabilitate politică, scrie The Economist.



"Vreau să fiu ungureanul vostru. O să avem echipă nouă, avem idei noi, sper să avem un suflu nou, dar culoarea rămâne aceeaşi: portocaliu. (...) Este culoarea adevărului în România şi trebuie să fie culoarea unei ţări normale", a susţinut Traian Ungureanu.

El a ţinut să adreseze un "mesaj şi o ştire" Uniunii Social Liberale.

"Mesajul este că adevărul vă va ajunge din urmă, minciuna şi hoţia vă scufundă. Ştirea spune aşa: pentru ce faceţi acum o să vă bată Dumnezeu şi dreapta unită. E atât de simplu că o puteţi publica în Monitorul Oficial", a mai afirmat Ungureanu.

Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, în 6 mai, la lansarea candidaţilor democrat-liberali pentru alegerile locale, că parteneriatul cu PDL rămâne în continuare valabil, el spunându-le totodată de la tribună democrat-liberalilor: "Staţi cu fruntea sus şi fiţi ungurenii mei".