Hyundai i20, disponibil din iulie în reţeaua Hyundai Auto România, la preţuri de la 9.860 euro

Autor: Ioan Dornescu 04.07.2012

"Noul i20 reprezintă un model esenţial pentru gama Hyundai la nivel naţional. Intrarea pe piaţă a noii generaţii Hyundai de clasă mică ne livrează atuul necesar pentru rezultate superioare de vânzări pe piaţa locală. Noul i20 se alătură acum trioului i30, Elantra, ix35 - modele care susţin preponderent rezultatele în creştere ale mărcii Hyundai în România. Consider că avem premisele necesare pentru a ataca din nou piaţa locală cu produse şi servicii extrem de atractive, acum disponibile şi în segmentul B", a declarat într-un comunicat Teodor Brusalis, directorul executiv al Hyundai Auto România.

Maşina va fi disponibilă pe piaţa locală începând cu a doua jumătate a lunii iulie, în două versiuni de echipare aferente motorizării pe benzină 1,2 litri: Comfort şi Highway. În perioada imediat următoare, în showroomurile Hyundai Auto Romania va fi disponibilă pentru comercializare şi motorizarea diesel 1,1 litri, în trei cilindri.

"Preţurile pentru noul Hyundai i20 în România încep de la 7.212 euro cu TVA inclus - preţ disponibil prin programul Remat 2012, cu trei tichete incluse (9.862 euro cu TVA inclus)", se arată în comunicat.

Hyundai se regăseşte în clasamentul celor mai importante cinci mărci de import autoturisme la nivel naţional, înregistrând o cotă de piaţă de 5,7% în segmentul auto de import.

Hyundai Auto România este reprezentantul mărcii Hyundai din anul 1994. Importatorul aduce pe piaţa naţională 12 modele Hyundai, atât din gama autoturismelor, cât şi din cea a autovehiculelor comerciale uşoare.

Fondată în 1967, Hyundai Motor Co. s-a transformat în Hyundai-Kia Automotive Group, cotat drept al cincilea producător auto la nivel mondial începând din anul 2007.