După ce s-a întărit de la Muşat, CMS a recrutat un avocat senior şi de la Nestor

Autor: Cristi Moga 05.07.2012

Casa de avocatură CMS Cameron McKenna, condusă la Bucureşti de către Gabriel Sidere, a recrutat-o de la începutul acestei luni pe Cristina Reichmann (Vîrtopeanu), fostul coordonator al practicii de pieţe de capital din cadrul NNDKP (Nestor), la circa trei luni distanţă de la cooptarea Iulianei Craiciu, fost partener în cadrul Muşat & Asociaţii.

Reichmann va avea statut de asociat senior în cadrul CMS şi va coordona practica de pieţe de capital, instrumente şi servicii financiare şi finanţări structurale. Ea are o experienţă în domeniul avocaturii de business de 13 ani.

Reichmann afirmă că NNDKP a reprezentat pentru ea o şcoală şi va rămâne un etalon, dar “asocierea cu CMS este o alegere bine cântărită şi nu un hazard”, care a ţinut cont, printre altele, şi de planurile de dezvoltare strategică, compatibilităţi şi afinităţi cu colegii.

 

„Am văzut avocaţi şi clienţi care zâmbeau. E lucru mare într-o industrie ce are tot mai multe tonuri de gri”, spune Reichmann cu privire la primele ei contacte cu CMS din interior.

Printre proiectele în care avocatul a fost implicat de-a lungul perioadei petrecute în NNDKP se numără oferta secundară de vânzare de acţiuni Transelectrica din acest an, IPO-ul Transgaz sau participarea la redactarea legislaţiei române privind obligaţiunile ipotecare şi securitizarea creanţelor.