Serialul "Dragoste la indigo", de luni seară, pe Acasă

Autor: Oana Ghita 15.07.2012

În "Dragoste la indigo" publicul o va revedea pe frumoasa actriţă mexicană Anahí, ca protagonistă. De data aceasta, ea este în postura unei femei tulburate de o dilemă: aceea de a avea două suflete pereche şi de a nu putea renunţa la niciunul dintre ele. Telenovela "Dragoste la indigo", care este difuzată în peste 20 de ţări şi a câştigat numeroase premii importante, a fost desemnată "telenovela anului 2011" în Mexic. Protagoniştii telenovelei, Anahí, Carlos Ponce şi Sergio Goyri dau naştere unei poveşti controversate în care o femeie este determinată să ducă o viaţă dublă. Aceasta realizează, din cauza unor împrejurări speciale, că este căsătorită cu doi bărbaţi pe care îi iubeşte în aceeaşi măsură.

Anahí a cucerit publicul de Acasă în telenovelele "Rebelde" şi "RBD, La familia", şi-a încântat fanii în concertele susţinute cu trupa RBD şi mai apoi, în primăvara anului 2010, a revenit în România pentru prima dată ca artistă solo, într-un concert exploziv şi spectaculos, "Mi Delirio", în cadrul unui turneu mondial. Acum, după şapte ani în care nu s-a mai implicat în alt proiect de televiziune, actriţa s-a întors pe platourile de filmare cu rolul din "Dragoste la indigo", un personaj cu totul diferit de ceea ce interpretase până atunci: "Nu încerc să justific atitudinea Angelicăi, însă nu putem să judecăm atâta timp cât nu ne aflăm în pielea personajului. Este o problemă delicată, mai ales că ea nu a dorit nici o clipă să se întâmple asta şi destinul i-a jucat feste", declară Anahí.

Actriţa adaugă cu zâmbetul pe buze: "Pot spune că nu am plâns niciodată atât de mult, însă m-am adaptat personajului meu. Povestea i-a incântat pe fanii mei care îşi doresc din ce în ce mai multe sentimente, emoţii, trăiri intense".

Partenerii lui Anahí sunt Carlos Ponce şi Sergio Goyri, alături de care trăieşte două superbe poveşti de dragoste. Carlos Ponce interpretează personajul lui Santiago Ballesteros, un tânar arhitect atrăgător şi carismatic. Acesta se îndrăgosteşte de Angelica şi luptă pentru iubirea ei, în ciuda răutăţilor mamei sale. El suferă un accident, în urma căruia este declarat mort însa revine apoi în viaţa soţiei sale şi o recucereşte pe aceasta. Anahí şi Carlos se înţeleg foarte bine pe platourile de filmare, iar cel din urmă declară: "Ţin foarte mult la ea, este o actriţă excelentă şi o persoană extraordinară". Protagonistul ce întregeşte triunghiul amoros este Sergio Goyri, care interpretează personajul lui Ricardo Valtierra. Acesta este un bărbat matur şi un distins om de afaceri. Este amabil şi sensibil. El este logodit cu Patricia, însă o părăseşte când o întâlneşte pe Angelica. Ricardo este fascinat de caracterul şi farmecul ei şi cei doi se căsătoresc. Acesta devine o persoană geloasă şi posesivă. Distribuţia telenovelei este completată de românca Joanna Benedek, Jorge Ortiz de Pinedo, Laura León şi numeroşi actori care iau parte la această poveste de dragoste.

Telenovela "Dragoste la indigo" va fi difuzată de la ora 18.30, de luni până duminică, Acasă.