Magazinul Titan din Bucureşti, extins şi reamenajat cu 4 mil. €

Autor: Liviu Iancu 08.08.2012

Magazinul Titan din Bucureşti va fi consolidat şi modernizat, iar suprafaţa de vânzare va fi extinsă cu 3.500 de metri pătraţi, ultimul etaj urmând să găzduiască o terasă, a declarat George Paica, directorul comercial al Titan Shopping Center, firma care deţine centrul comercial.

Lucrările de reamenajare a magazinului au început pe 1 iulie, iar proiectul se va finaliza în două etape. Parterul şi primele două etaje vor fi reabilitate până pe 1 decembrie 2012, iar cea de-a doua etapă, care prevede modernizarea etajelor 3,4 şi 5, va fi încheiată pe 1 aprilie 2013.

Suprafaţa centrului comercial va fi extinsă de la 10.000 de me­tri pătraţi utlili, cât măsoară în prezent, la 13.500 de metri pătraţi.

"Conceptul pe care îl dezvoltăm este de magazin de proxi­mitate. De aceea păstrăm cei mai buni chiriaşi ai complexului, cei cu care clienţii s-au obişnuit în ultimii 20 de ani (apro­xi­ma­tiv 50% din spaţiile co­mer­cia­le) şi, pe lângă aceştia, vom adu­ce noi chi­riaşi, care vor extinde mixul de ser­vi­cii şi produse. Pe lângă cli­enţii din zo­na de fashion, este sigură in­tra­rea în pro­iect a unor re­tai­leri ca Vo­dafone, Sensiblu, Mega Image, Viva Sport, B&B Col­lec­tion, DePurtat, To­ni­no Lam­bor­ghini Caf­fe şi alţii", a spus Paica. El a adăugat că inves­tiţia în modernizarea ma­ga­zi­nului va depăşi patru milioane de euro.

La parterul centrului co­mer­cial, într-un corp de clădire nou construit, va fi amenajată o piaţă agroalimentară, cu o suprafaţă de aproximativ 1.000 de metri pătraţi. Tot la parter va fi deschis un super­market Mega Image cu o suprafaţă de 700 de metri pătraţi.

Firma Titan Shopping Center este deţinută, potrivit datelor disponibile la Registrul Comerţului, de Constantin Slav.

Citiţi continuarea pe www.zf.ro

Etajul 1 va include exclusiv o zonă de fashion cu magazine de încălţăminte, îmbrăcăminte şi accesorii, iar nivelul 2 va fi parţial destinat completării zonei de fashion, dar va conţine şi o zonă de food court. Toate vor avea ieşire pe terasa cu vedere spre parcul Titan.

La etajul 3 va fi amenajată o sală de sport cu o suprafaţă de peste 1.500 de metri pătraţi, iar etajul 4 va fi destinat entertainmentului - locuri de joacă, sală de bowling şi biliard. În continuarea zonei de entertainment, etajul 5 va avea o terasă de vară "cu soluţii de plajă" şi vizionare de evenimente sportive sau filme pe un ecran special amenajat.