Compania Vulcan a trecut pe profit la şase luni şi vrea să participe la o nouă licitaţie în Kuwait

Autor: Carol Dan 21.08.2012

"Compania se află în negocieri avansate pentru semnarea unor noi contracte în valoare de 12,7 milioane euro. Vulcan va participa în luna noiembrie la o nouă licitaţie organizată de Kuwait Oil Company, în valoare totală de peste 200 milioane dolari, după cea adjudecată în primavara acestui an", se arată într-un comunicat al Vulcan.

Vulcan a câştigat în luma martie o licitaţie organizată de Kuwait Oil Company pentru livrarea unor echipamente în valoare de 54 milioane de dolari. Contractul se va derula pe o perioadă de cinci ani şi vizează fabricarea şi livrarea către Kuwait Oil Company a 210 unităţi de pompare şi a pieselor de schimb aferente.

Compania avut în primele şase luni ale anului o cifră de afaceri de peste 47 milioane lei, cu 120% mai mare decât în aceeaşi perioadă a anului trecut.

Vulcan este specializată în producţia de generatoare de aburi. Compania are circa 920 de angajaţi, iar anul trecut a avut o cifră de afaceri de 23 milioane de euro, estimată să ajungă la 35 milioane de euro în acest an.