Răzvan Vâlceanu pleacă după opt ani de la Bitdefender

Autor: Adrian Stefan Seceleanu 23.08.2012

Răzvan Vâlceanu, care a condus operaţiunile locale ale producătorului de soluţii de securitate IT Bitdefender în ultimii cinci ani, a părăsit compania, potrivit unui anunţ făcut de manager. "După mai mult de 8 ani, (…) a venit momentul să încerc altceva în carieră", a scris el într-un mesaj e-mail prin care îşi anunţă plecarea din firmă.

Compania precizase recent că Vâlceanu va prelua conducerea business-ului Bitdefender pe segmentul consumatorilor individuali şi al companiilor mici şi medii din Europa Centrală şi de Est, Turcia şi Israel.

În august, Bitdefender anunţa că directorul Enterprise Sales şi Services pentru Europa Centrală şi de Est al Bitdefender Valentin Jurcuţ a preluat conducerea operaţiunilor comerciale ale Bitdefender din România şi va coordona relaţiile companiei cu partenerii locali, segmentul de business, precum şi cel al clienţilor consumatori. Jurcuţ a ocupat anterior poziţia de General Manager Support and Services în Bitdefender, iar de la 1 iunie a preluat funcţia de Enterprise Sales and Services Director pentru Europa Centrală şi de Est.