Serialul "Ben 10: Omnivers" are premiera pe Cartoon Network pe 26 septembrie

Autor: Madalina Cerban 23.08.2012

Serialul "Ben 10: Omnivers" va fi difuzat de Cartoon Network în 178 de ţări.

Noul serial urmăreşte aventurile lui Ben 10, acum în vârstă de 16 ani, care trebuie să se descurce de unul singur în faţa multor ameninţări extraterestre. Realizatorii serialului au decis să dezvăluie şi câteva lucruri necunoscute din trecut, astfel că acţiunea se întoarce deseori în timp, când Ben avea doar 10 ani.

Ben 10 este prezent pe numeroase platforme, iar copiii au ocazia de a interacţiona cu personajul şi în mediul digital. Pe site-urile Cartoon Network din Europa, orientul Mijlociu şi Africa, copiii au jucat până acum peste 362 de milioane de jocuri cu Ben 10, iar în România - 18 milioane de jocuri. De asemenea, fanii români au creat nu mai puţin de 800.000 de jocuri cu eroul în secţiunea "Ben 10: Creator de joc" de pe site-ul local Cartoon Network.

Pe www.CartoonNetwork.ro va fi lansat la sfârşitul lunii august şi minisite-ul "Ben 10: Omnivers". Copiii care vor găsi codurile secrete vor putea debloca jocuri, clipuri, activităţi şi informaţii despre noul serial.

Odată cu premiera mondială a serialului, franciza "Ben 10" se va îmbogăţi şi cu noi produse pentru consumatori. Va fi lansată o linie de jucării Omnivers, care va cuprinde figurine cu noii eroi, echipamente, vehicule şi jocuri create de producătorul de jucării Bandai. De la lansarea francizei, în 2006, vânzările în retail au însumat peste 3 miliarde de dolari la nivel mondial, iar noi produse vor apărea pe piaţă şi în 2013.

"Ben 10" este franciza originală Cartoon Network cu cel mai mare succes la nivel global. De la premiera primului serial "Ben 10", difuzată la Cartoon Network în 2006, au mai fost create patru serii animate, un film animat, două filme live-action, un film CGI (computer-generated imagery), un film artistic aflat în prezent în producţie şi variate produse pentru consumatori.

Cartoon Network este televiziunea pentru copii care difuzează o varietate de seriale de comedie, de acţiune şi aventuri. Printre cele mai faimoase animaţii difuzate pe Cartoon Network se numără "Uimitoarea lume a lui Gumball", "Ben 10", "Să-nceapă aventura", "Un show obişnuit", "Star Wars: The Clone Wars" şi "Generator Rex".

Cartoon Network este operat de Turner Broadcasting System, o companie Time Warner. Cartoon Network este disponibil în 190 de ţări şi în peste 339 de milioane de locuinţe din întreaga lume.